2011. augusztus 23., kedd

Gernika-Lumo (ahogy terveztuk)

Hola Chicos!

Az otodik nap is a terveinknek megfeleloen tortent. Mar kora delutan Gernikaba erkeztunk. Itt van moso- es szaritogep a szallasunkon, mar bevasaroltunk, kapunk vacsorat es holnap reggelit. Szoval vidam az eletunk...

Tegnap halalos lejtokon jartunk. Mivel esett delelott (megaztunk, alaposan) minden csupa sar es csuszik. Ezt szorozzatok meg egy vegelathatatlan, minimum 45 fokos koves-sziklas lejtovel. A bokam rettenetesen fajt meg egesz este. A ciszterciek kolostorahoz mar hat ora utan estunk be, de igy is eppen ket hely maradt nekunk (a kilencbol) szabadon. Effelol nem volt ketsegem, csak nektek akarom elmondani az oromomet. ;)

Ot napi tav utan ugy latom elkezdodott az utunk, es lesz eronk kozosen vegigjarni. Jol figyelunk egymas szavaira, csondjere es igenyeire, nem is kerhettem volna tokeletesebb utitarsat Ferkonal.

Es par kep bizonyitekul. Minden varos igy kezdodik:


Aztan igy folytatodik:


A kilatasaink nagyon biztatok:


Neha nem:


Ezt a kepet Losonczy Peternek kuldom, szeretettel:


A csacsiknak se szeri, se szama, Viki:


Es meg egy raadas a huseges olvasoimnak:


Mindent koszonok!!! A gondolataitok burokban hordoznak egesz nap.

Megosztás

1 megjegyzés:

Névtelen írta...

Üdv Vándor!
Először is: Isten éltessen!!! Nehezen hinném, hogy lehetne számodra szebb ajándék az Út-nál, így csak sok örömet kívánok hozzá. A képek gyönyörűek, "irigykedem" :-) Még-még-még...!
További jó lábrakosgatást Néktek!
Mi