2011. szeptember 1., csütörtök

Barkasszentvince ugyhiddel = van hazimacskank

Holnap elerjuk Asturia tartomanyt. Mostanaban ritkan esett, a hegyek is dombokka szelidultek, vagy a labunk szokta meg inkabb a szantast. Minden nap egy ujabb siker, hiszen haladunk a celunk fele. A gondolatok lassan jonnek, inkabb az egymasra figyeles muveszete foglalkoztat, mint valami fennkolt igazsag belatasa. Ket napja nagyon jo kedvem van, folyton viccelodunk egymassal, a helyzetekkel. Par napja megharapott egy kutya, szerencsere inkabb csak megkapott a fogaval, mar a helye is alig latszik. Cobrecesben ciszterci szerzeteseknel szalltunk meg, reszt vettunk a completoriumon, azaz ejszakai iman is, kilenc ora tajban.

San Vincente de la Barquera a varos neve, ahol ma alszunk. Ma ismet sokat lattuk a tengert, kellemes kis varos. A szallasok hol nepesek, hol csak 6 fos pequenos zugok. Nem gond, minden nap tovabb allunk. Naponta eszunk egyszer etteremben, elsosorban a haleteleket preferaljuk. Mar itt vagyok egeszen, nem tudom milyen nap van, csak a masnapi szakasz fontos. Lepesrol lepesre haladunk elore, mert van celunk. Kozben talalkozunk es elvalunk, ahogy az ut adja elenk.

Neha hallagtunk a sarga nyilakra, olykor felulbiraljuk oket. Szabadk vagyunk, rengeteg idonk van. Ha arra gondolok, hogy meg a haromotode hatra van, kicsit megriadok tole, pedig aprankent jol viselheto. A TV musorban eppen idojaraselorejelzes van, felhangositom kicsit. Eleg jol ertem, pedig jo tempoban beszel a ficko.

Jojjenek a szokasos kepek, megint nem tudatos a valogatas, inkabb csak kostolo nektek a hetkoznapjainkbol.


Jeruzsalemet inkabb kihagyjuk...

Ezert barkas:


Es ezert macskas:


Megosztás

4 megjegyzés:

Névtelen írta...

Cica szép! Táj szép! Maga meg hiányzik innen munkahelyről :-) Emlegetnek... Lélekben, jó kis kompániával haladsz.
Jó utat! Vigyétek a macskát is :-)
Ölelés!

macskamedve írta...

Ez nem igazság! A portugál caminón miért nem tartozik bele a macska a szállás árába?

Névtelen írta...

A macskát hozd haza nekem!!!
Csaba

macskamedve írta...

Tegnap tudtam meg, hogy a San Vincente-i albergue macskája igazi híresség, még a camino útikönyvekben is szerepel! Úgyhogy nem kell elhozni, hogy majd mi is találkozhassunk vele!