2009. február 25., szerda

Bátorítás

Elkezdtem olvasni a korábban beszerzett útikönyvet a Camino Francés-ről. A szerző (John Brierly) a második kiadás köszönetnyilvánításában mondja:

Ebben a kiadásban közlöm a részleteket arra vonatkozóan, hogy hogyan tudod kiegyensúlyozni a káros üvegházhatást és hogyan tudsz környezettudatosan utazni. Ennek az útikalauznak az a központi gondolata, hogy a zarándoklat abban a pillanatban megkezdődik, amikor tudatosul benned, hogy az élet maga is egy megszentelt út, amin a pillanatnak megfelelő cselekvés felelősségével a vállunkon járunk.

A borító hasznos, napi bontásban mutatja az ajánlott szakaszokat. Bejelöltem, hogy augusztus 25-től szeptember 24-ig éppen hol fogok járni. Annyi tervezhető az életből, hogy a pillanatnak megfelelő cselekvés felelősségét éljük (most és majd anno is).

3 megjegyzés:

Névtelen írta...

majd anno, foleg!

Névtelen írta...

assam voltam, az iment, meg most is.

Névtelen írta...

Kedves Brúnó, sajnos én égen-földön nem lelem Brierley kalauzát, a jelek szerint már beszerezhetetlen. Esetleg még indulás előtt kölcsönkérhetném egy rövid időre (max. 1 hét) tőled? augusztus 12-én indulok, lehet, h megveszem mondjuk az amazon.comról az angol nyelvűt, de magyarul csak kényelmesebb volna :)
ha nem, az sem gond, buen camino! :)
köszönöm előre is, Gina
pzg kukac citynet pont hu