2009. május 4., hétfő

A fajfenntartásról

Gaybears blogjából:

Az alkotmány előírja a családok védelmét, de nem azért, hogy ezzel az állampolgárok szexuális önmegvalósítását szolgálja, hanem mert a családok biztosítják a nemzet fennmaradását a természet rendje szerint - fogalmazott a KDNP frakcióvezetője, Semjén Zsolt az ATV Reggeli Jam című műsorában. Hangsúlyozta, hogy a most elfogadott törvénnyel az egyneműek élettársai kapcsolata közel azonos védelmet élvezne, mint a házasság, ami nyilvánvalóan ez utóbbi gyengítését eredményezné.

Ehhez az érvrendszerhez kapcsolódóan máris lenne egy-két javaslatom... Ha a család intézménye kizárólag a nemzet fennmaradását szolgálja, akkor szüntessünk meg minden nem e célt szolgáló családi köteléket, és jogot. Vonjuk meg első körben a meddő emberektől a családi kedvezményeket! Sőt, az ilyen emberek által kötetett házasságokat tekintsük semmisnek! Hiszen ők képtelenek a fajfenntartásra ami minden bizonnyal nélkülözhetetlen a nemzet fennmaradásához is.

A meddő és a családot nem alapító emberek számára csökkentsük az adóterheiket, hiszen ők az álam szemében nem járulhatnak hozzá a „nemzet fennmaradásához” és ösztönzésként, hogy a jövőben eszük ágában se legyen hasonló lépéseket tenni, mint gyermeknemzés vagy örökbefogadás, házasság, hagyjuk meg nekik az állam által jövedelmükből erre költendő adóforintjaikat.

Miután a melegek és a gyermeket nem nemző emberek zsebében több pénz marad, hiszen az állam nem kívánja őket bevonni a nemzet fennmaradásába, így lehetőségük lesz eztán „szexuális önmegvalósításukat” más államokban gyakorolni, vagyonukat ott elkölteni!

Ezek teljesülése után, a KDNP tagjai is nyugodtan tölthetik estéjeiket. Nem kell azon aggódniuk, hogy valahol az országban netán két férfi, vagy két nő szereti egymást. Nem kell továbbá rettegnie egyetlen hívőnek sem, hogy két férfi vagy nő szerelme miatt az ő - különnemű - házasságuk tönkremenne... Amit Isten összekötött, eztán egy buzi sem bonthatja majd szét!

Mivel Semjén Zsolt nem azt mondta hogy „fajfenntartás” hanem hogy „nemzet fennmaradása” a kérdés jogos lehet, miért sarkosítok. Ennek szimpla oka, hogy ha nem az utódnemzés az elsődleges cél a család keretein belül, akkor mi szükség van a férfi-nő kizárólagosságára a család fogalma kapcsán? Illetve mért csak a gyermekes párokat hívhatjuk családnak? És a család fogalmát miért kell azonosítani a házasság intézményével?

Valamint miért nem lehet család a gyermekes, de két férfiből - vagy két nőből - álló párkapcsolat? (Ugyanakkor ha valaki a saját neméhez vonzódik, attól még nemzőképes, és a melegek többsége él a lehetőséggel. Gyereket nemz!) Ebben az esetben még a „fajfenntartás” is megvalósul, de még a „nemzet fennmaradása” is, amennyiben utóbbi elengedhetetlen feltétele az utódnemzés.

1 megjegyzés:

Névtelen írta...

A Katolikus Egyház lépett egyet előre, amikor kimondta, hogy a házasság célja nem a gyereknemzés, de úgy tűnik, a KDNP az egyház fölött van, mivel egy mondattal visszavitt a sötét középkorba. Éljen.
Kati