2009. május 7., csütörtök

Vállalom

A Megállóban hallottam ezt a viccet. Figyeltem magam egy ideig, hátha megunom... Nem így történt. Íme a szöveg:

-- Mi a közös a spenótban és az anális szexben?
-- ???
-- Az, hogy ha kiskorodban rád erőltetik, egy életre elmegy tőle a kedved.

Ami nem vállalható:
-- A pedofília semmiféle körülmények között nem védhető. Súlyos, néha életre szóló károkat okoz a kiszolgáltatott kiskorú áldozatoknak.
-- A sztori nem kimondottan a buziviccek kategóriájába tartozik. Aki belehallja ezt is, annak mondom: nem szerencsés a melegséget sem a nemi erőszakkal, sem pusztán a szexualitással párosítani. Egyszerűen azért, mert ez nem igaz.

Mi tetszik benne?
-- Az, hogy tömörségével gondolkozásra késztet.
-- Hogy frappáns fordulatával meglepi a hallgatót.
-- Hogy jól mesélhető és memorizálható.
-- Hogy vicces.

Akinek ebben a témában további kérdése van, annak figyelmébe ajánlom A buzi anyós esete a vak zsidóval c. írást.

2 megjegyzés:

d_v írta...

nincs kérdésem, viszont két nap után sem tetszik...
a spenótos kiskoros élmények és a kezdeti szexuális élmények (nyunyókás időszak)teljesen másról szól, és ha egy viccet magyarázni kell és bizonyos dolgoktól elhatárolódni, akkor már nem is vicc kategória.
a spenót erőltetéséről és/vagy az anális szex erőltetéséről is más-más jut eszembe. az előbbiről egy hangos menza, fújólással (aki utálja) vagy tányérkinyalással (aki imádja) jut eszembe. a szexelés meg két ember legbelsőbb magánügye (igaz, van aki hármasban vagy csoportban csinálja, bár én ósdi, maradi vagyok ilyen téren), és ha valamit erőltetnek, akkor nagyon nagy baj van, akár ki is merítheti a szexuális erőszak fogalmát, legalábbis lelki téren mindenképp
szóval nem vicces, legalábbis szerintem. De azért értem a lényegét...

Endogén opiát írta...

Ez a második kedvenc viccem a freudi elszólásos után. :D

(A minap volt egy freudi elszólásom. Anyósoméknál ebédeltünk, és azt akartam mondani "Anyuka drága, legyen szíves, adja ide a sót!", ehelyett véletlenül azt mondtam "Te rohadt kurva, tönkreteszed az életünket!")