2009. augusztus 26., szerda

Puenta la Reina

A kiralyno hidja, szep neve van ennek a varoskanak. Ma cirka 25 kilometert tettem meg. A taj nagyon latvanyos, kulonosen az Alto del Pedron-nak nevezett hegyi kilato. Ezek a spanyolcsizmasok tudnak valamit a megbocsatasrol, azert olyan kemeny feljutni a csucsra. Rengeteg szeleromuvel talalkoztam elore es hatranezve a nap soran, mondhatni modern oriasokkal, en meg itt allok egy fia szolga nelkul. ;)

Reggel tobbszor eszembe jutott, hogy itt vagyok a camino-n. Lehet, hogy furcsa nektek olvasni, de olyan valoszinutlennek latszik az elso tav sikere utan is, hogy EN ITT VAGYOK. A nap masik megfejtese, hogy nem vagyok egyedul. Jonnek-mennek mellettem, korulottem masok. Egymasra mosolygunk es mindenki folytatja a maga tempojaban.

Viszonylag idoben: fel ketto korul mar megkaptam az agyamat, zuhanyzas, mosas utan vasarolni indultam volna, csakhogy a supermercado 17:00-kor nyit. Addig siesta, azt hiszem ebben kovetem most oket. Ami otthon annyira termeszetes (pl. a zuhany, vagy egy fekhely) az itt eletmento kincsnek szamit. Raadasul van melegviz boven es a nagy kertben kulon fedett ruhaszaritot talaltam. Mar estere csontszaraz lesz mindenem, ami a cipekedesen kivul a pakolast is konnyiti, mert nem kell a hatizsakra csipeszelnem semmit sem.

A kepekre azt hiszem, hogy hazaerkezesig varnotok kell, ezeken a bedobos helyeken nem lehet hasznalni semmilyen adathordozot.

1 megjegyzés:

Névtelen írta...

Lehet hogy "nagyon" rákészültél :D
Ne törődj ezzel! Élvezd a látványt, a környezetet. Csak bíztatni tudlak hogy dokumentálj!