2009. október 4., vasárnap

Kapsz tejet-vajat, honlapra is marad... és az igazmondó mérleg

Ma délelőtt merészkedtem le először az edzőterembe. Az első napokban még nem bérlettel közlekedtem, meg a barátok is számot tartottak rám, mesélőleg-újralátólag... Azt már a hazaérkezésemkor tudomásul vettem, hogy lötyög rajtam a farmernadrág. Kicsit kíváncsi lettem, mennyit nyomok most a mérlegen. Első próbálkozás: 71,9 kg. Jó. Akkor most döntsük el, hogy mérünk, vagy hülyéskedünk!!! Második, harmadik eredmény ugyanaz.

Tejóisten! Pontosan 10 kilót fogytam egy hónap alatt. Ebből reklámfilmet forgathatnék... Vesztettem az izomzatomból is, oda kell figyelnem a fehérjebevitelre. Mi is volt ma ebédre? Csülökpörkölt. :)))

A bal kezem még szokja a szántást; a fekvenyomás és társai egy darabig kihúzva az étlapról. Alig bírtam visszarakni a rudat az állványra. Beszélek Ádámmal (személyi edző), hogy ilyenkor mitévőazemberfia. Az evezőgépen 5 percet úgy tudtam végigküzdeni, hogy egy nagy pohár hideg tejre koncentráltam. Így is lett, hazafelé menet beszereztem a jóvátétel kellékeit.

Ha az utcán megláttok egy hozzám hasonló, nagyon-nagyon csinos valakit, nyugodtan kössetek bele, mert én vagyok az!

1 megjegyzés:

Endogén opiát írta...

Néha felmerül bennem a súlyzózás kapcsán, hogy olyan izmok pakolódnak fel, amiket amúgy semmilyen normális emberi cselekvésnél nem igénylünk. Viszont amit a Caminon szedtél össze, az garantáltan 100%-ban természetes, és valós szükségletekhez igazodik. (Érted, EMK-s izmok.)